Allround logistiek medewerker

Word jij gelukkig van een baan als Allround logistiek medewerker bij een groeiend bedrijf in de catering branche? Dan ben jij misschien wel de harde/slimme werker die wij zoeken bij Karsten & Kuiper.

Wij zijn op zoek naar iemand die ervan houdt om zijn/haar mouwen op te stropen, niet bang is om de uitdaging aan te gaan en de verantwoording neemt voor het sorteren/transporteren/retour brengen van onze verse producten. Daarbij ga je zorgvuldig aan de slag, denk je in oplossingen, werk je graag samen met collega’s, maar kun je ook goed zelfstandig aan de slag. Klantvriendelijkheid is voor ons erg belangrijk en dit ben je dan uiteraard ook tegen zowel onze klanten als leveranciers.

Wie is Karsten & Kuiper?

Karsten & Kuiper is de vaste cateraar bij onder anderen museum Beeld & Geluid Den Haag (10 vergader- en eventruimtes), de Tram remise, Spaansche hof, Diligentia, Het Toussainthuis. Daarnaast cateren we op veel verschillende locaties. Aan jou de taak om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt op deze inspirerende locaties. Of het nu gaat om een lunch van 8 personen of een dinerbuffet met 350 deelnemers, jij zorgt ervoor dat het de gasten aan niets ontbreekt.

Hoe ziet jouw dag eruit?

In de ochtend bereid je de dag voor door het schema van de routes te bepalen van de dag en zorgt dat alle materialen zijn verzameld voor de partijen. Daarna zal je de vers gemaakte producten vanuit de keuken sorteren per klant, vervolgens plaatsen in onze thermoboxen en rol je dit naar de bus. Vanaf dat moment draag je zorg dat de kwaliteit vanuit de keuken, met de kennis van de producten, op de juiste tijd en volgens afspraak worden geleverd bij de klant. Daar draag je zorg voor een prettig contact en kwalitatieve afhandeling. In de middag zullen er logistieke vraagstukken bij je neergelegd worden waar jij verantwoordelijk voor bent. Zorgen dat de opslag schoon en volledig is, retour spullen worden opgehaald bij de klanten en is de voorbereiding naar de volgende dagen een belangrijke factor. Het onderhouden van de auto(‘s) of het helpen bij een levering van onze leveranciers is een standaard.

Functie-eisen

  • In het bezit van een rijbewijs B (BE of C is een pré)
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit
  • Je bent representatief en gastgericht
  • Geen problemen met het verrichten van fysieke werkzaamheden.
  • Ervaring in een logistieke functie is niet nodig, maar een pré

Wij bieden je een afwisselende baan in een jong bedrijf waar ruimte is voor jouw ideeën. Karsten & Kuiper groeit en jij kunt met ons meegroeien. Ben jij enthousiast geworden om aan de slag te gaan als onze nieuwe collega? Solliciteer dan direct en groei met ons mee!

https://nl.indeed.com/job/allround-logistiek-medewerker-14e2156c1b5d4eca?_ga=2.19586936.1575398924.1678188694-1688843686.1624466657&_gac=1.153275082.1675780963.CjwKCAiAioifBhAXEiwApzCzth21mZ8JDt8mk6r2ZdSSHlizyMB073J06chHgv0rCxvMUeNajKxLwRoCNl4QAvD_BwE