Over ons

Karsten & Kuiper is in 2014 opgericht door Dirk Karsten. Zijn passie voor gezond en lekker eten deelt hij graag met zijn klanten. Met veel energie en betrokkenheid zorgt hij samen met het team dat er elke dag weer mooie gerechten klaar staan.

 

Gezond en lekker alternatief voor de traditionele afhaal- en bezorggerechten

Er wordt met verse ingrediënten gewerkt en we maken alles zelf klaar, omdat we willen bepalen wat er in onze gerechten zit. Karsten & Kuiper werkt waar mogelijk met biologische producten en besteedt veel aandacht aan de herkomst van de ingrediënten. Daarnaast werken we graag met lokale (Haagse) leveranciers.

We koken iedere dag verse, gezonde en bijzondere maaltijden. Gerechten op restaurantniveau met veel verse groenten en kruiden. En met liefde bereid.

Ook aan de kinderen wordt gedacht, want er zijn speciale kinderporties. Verder kun je passende wijnen en heerlijke desserts bestellen. En als je geen tijd hebt om langs de winkel te komen, kan de maaltijd ook elke dag bezorgd worden.

 

Open zeven dagen per week tot 21:00 uur

Met onze gerechten zet je zonder moeite een échte, gezonde en lekkere maaltijd op tafel. Ideaal voor gezinnen, als je een drukke baan hebt, onregelmatig werkt of je gewoon geen tijd/zin hebt om te koken.